Kaikki kysymykset liittyvät Corona-tautiin 2020 ja sen ehkäisyyn

Corona 2020 -tauti Kiinassa ja viruksen puhkeaminen, oppia suuresta virustaudista 2020 Corona, Kiina 2020 ilmoittaa Corona-viruksen puhkeamisen aiheuttamasta äärimmäisestä hätätilasta, Corona-taudin syistä ja leviämisen syistä, mistä Corona-tauti tuli ja mistä syistä sen leviäminen on, vakavan corona-taudin ehkäisy 2020 ,Kaikki kysymykset liittyvät Corona-tautiin 2020 ja sen ehkäisyyn

Lopullisia tilastoja seurattiin tänään viruskoronatautiin tartunnan saaneista tapauksista, noin 2800 ihmistä, ja kuolemantapausten määrän arvioidaan olevan yli 100 sata ihmistä, koska virus on levinnyt Kiinassa, samoin kuin muuttanut siitä useisiin maihin, mutta tartuntoja on vähemmän ja ne ovat Yhdysvallat, Hong Kong. , Japani, Etelä-Korea, Ranska, Espanja, Thaimaa ja kaksi tapausta Dubaissa.Kysymys / Mikä on kurna-virus?

C / Corona-virukset ovat laajalle levinnyt ryhmä, ja ne aiheuttavat sairauksia tavallisten vilustumisen tai vaikeampien sairauksien, kuten Lähi-idän oireyhtymä (MERS) ja vakava akuutti hengitysoireyhtymä (SARS), välillä.


Kysymys / Mikä on uusi Corona-virus?

C / Uusi koronavirus on edustettuna uudessa Corona-viruksen kannassa, eikä aiemmin havaittu, että ihmiset olisivat tartunnan saaneet siihen. Vakavan akuutin hengitysoireyhtymän (SARS) aiheuttama koronavirus siirrettiin sivet kissoista ihmisille Kiinassa vuonna 2002.Kysymys / Voivatko ihmiset saada tartunnan esiintyvällä koronaviruksella eläinlähteistä?

Lähi-idän hengitysoireyhtymää (MERS) aiheuttava A / Corona-virus, joka siirtyi kameleista ihmisiin Saudi-Arabian kuningaskunnassa vuonna 2012, ja tämän viruksen tunnetaan monia koronakantoja, jotka kulkeutuvat eläimien välittämättä tartunnansa ihmisille toistaiseksi.


Kysymys / Voiko virusta tarttua?

A / Kyllä, jotkut näistä viruskannoista voivat siirtyä henkilöltä toiselle läheisessä kontaktissa tartunnan saaneen kanssa, kuten tapahtuu perheessä, työssä tai terveyskeskuksissa.Kysymys / Onko Coronavirukseen uusi rokote?

A / Tähän päivään mennessä ei ole rokotetta taudille, ja kun uusi virus ilmestyy tyydyttävällä tavalla, sitä ei ole saatavana alussa, ennen kuin se korjataan, ja tämän kestää useita vuosia, kunnes tätä leviävää virusta vastaan ​​valmistetaan rokote.Kysymys / Onko rokotetta esiintyvälle koronataudille?

A / Uusia koronaviruksia ei tällä hetkellä ole parannettava. Monia oireita voidaan kuitenkin hoitaa, ja niitä voidaan hoitaa myös potilaan kliinisessä tilassa, ja tämän viruksen omaavien henkilöiden tukihoito voi olla erittäin onnistunut.


Kysymys / Mitä voidaan tehdä tämän Corona-viruksen suojelemiseksi ja estämiseksi?

C / Julkaistaan ​​ja tuetaan mallisuosituksilla sekä lääketieteellisillä ja ennaltaehkäisevillä neuvoilla, joiden tarkoituksena on vähentää loukkaantumisalttiutta sairauksien ryhmässä ja siten, kunnes se välittyy ihmisille, mukaan lukien käden hygienian, hengityshygienian ylläpitäminen, turvallisen ruoan syöminen eikä lähestyminen niin paljon kuin mahdollista heille näyttäviltä ihmisiltä. Tavallisen kylmän oireet tai hengitystiesairauksien, kuten yskä ja aivastelu, esiintyminen ja kaukana suljetusta ja tungosta ilmakehästä sekä sopivien määrien käyttäminen virustautien ehkäisemiseksi näiden tautien estämiseksi.


Kysymys / Mitkä ovat maiden suosituksia?

C / Organisaatio kannustaa kaikkia maita edistämään ja seuraamaan SARI-tapauksia ja olemaan varovainen ja tarkka tarkistamaan näiden tapausten tai keuhkokuumetapauksien epätavalliset mallit ja ilmoittamaan organisaatiolle kaikista esiintyvistä koronavirustapauksista, jos tapaus vahvistetaan tai epäillään, Maita kannustetaan jatkamaan ja jatkamaan terveyshätätilanteisiin valmistautumisen vahvistamista kansainvälisten terveysmääräysten mukaisesti.Kysymys / Kuinka pitkä inkubaatioaika on?

A / Viruksen inkubaatioaikaa ei tunneta, mutta Corona-viruksen tunnettujen kuvioiden inkubaatioaika on viikosta kymmeneen vuorokauteen, eikä se usein eroa siitä.


Jotta voimme keskustella keinoista estää tämä virus?


1 - Pese kädet aina hyvin saippualla ja vedellä tai muilla desinfiointiaineilla, joita käytetään käsien pesemiseen, etenkin yskimisen tai aivastuksen ja käymälöiden käytön jälkeen sekä ennen ruokien käsittelemistä ja valmistamista.2 - Kudoksen käyttäminen yskimisen tai aivastuksen yhteydessä, suun ja nenän peittäminen sillä, sitten sen hävittäminen jätekoriin. Ja jos kudosta ei ole saatavana, on edullista ysätä tai aivastaa olkavarteen, ei käsiin.

3 - Vältä koskettamasta silmiä, nenää ja suua kädellä kuin mahdollista, koska kädet voivat välittää viruksen joutuessaan kosketuksiin viruksen saastuttamien pintojen kanssa.4 - Maskereiden käyttäminen kokoontumis- ja tungosta paikoissa, kuten Hajj tai Umrah.5- Varmistetaan, että muita terveellisiä tapoja, kuten ravitsemustasapainoa ja fyysistä aktiivisuutta, noudatetaan ja riittävä uni nukkuu.6 - Yleisen hygienian ylläpitäminen.7 - Vältä kosketusta loukkaantuneiden kanssa niin paljon kuin mahdollista.
الاستاذ احمد مهدي
الاستاذ احمد مهدي
الاستاذ احمد مهدي كاتب مقالات ، احب التدوين ، واحاول بكل جهد ان اقدم لكل الطلاب ما هو مفيد لهم واتمنى لكم دوام النجاح والتوفيق محبكم الدائمي ( احمد مهدي شلال ) مقالات منوعه - اخبار تربويه ومنوعه - دروس رياضيات - العاب وترفيه
تعليقات